loader
img

Een oplossing die bij u past

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig voor Salaris en/of HRM werkzaamheden? DZA Salaris kan u hierbij helpen.

Een te kort aan personeel kan zich bij iedere onderneming zich voordoen: een langdurige arbeidsongeschikte, een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat, een lastig in te vullen vacature. DZA Salaris springt tijdelijk bij tijdens uitval van medewerkers, maar ook bij het uitvoeren van verbeterprocessen of het implementeren van salarissoftware.

Tijdelijk inzetbaar

U kampt met ziekte of heeft tijdelijk personeelstekort. DZA Salaris verzekerd u van extra capaciteit voor uw onderneming.

Brede kennis én ervaring

Onze specialisten brengen uitgebreide vakkennis mee!

Jouw organisatie is gebaat bij juistheid en nauwkeurigheid.

Onderbezetting bij de salarisadministratie kan er voor zorgen dat de juistheid en nauwkeurigheid niet meer gewaarborgd zijn. De afdeling kan een achterstand oplopen en de druk op de huidige werknemers komt hoog te liggen. Langdurig ziekte kan dan haast niet uitgesloten worden. Door DZA Salaris in te schakelen zal de druk op de huidige werknemers afnemen en komt de verwerking van de salarisadministratie weer op het juiste niveau.

Flexibel inzetten

Flexibel inzetten voor vervanging van ziekte of bij zwangerschapsverlof.

Actuele kennis

Actuele kennis is noodzakelijk. Hierdoor zullen tijdelijke opdrachten succesvol uitgevoerd worden.

Pakket kennis

De ervaren salarisadministrateurs hebben kennis van de salarispakketten Unit4 en Nmbrs.

Branches

De ervaringen van de salarisadministrateurs zijn heel diverse. Er wordt onder andere gewerkt met de sectoren Kinderopvang, Detailhandel, Bakkersbedrijf, Horeca, Recreatie, Bouwnijverheid, LEO.