loader

Vaak wordt er geadviseerd om de salarisadministratie bij dezelfde boekhouder/accountant onder brengen die ook de rest van de administratie doen. Dit is makkelijk, maar wat nou als u niet tevreden bent met uw salarisadministrateur.

Wij van DZA Salaris zijn van mening dat dit helemaal niks uit moet maken. Alle lijntjes moeten kort zijn, of dit nu met de klant is, intern of met een andere boekhouder. Het voordeel van het los koppelen is, dat u zelf kan bepalen waar u de boekhouding of de salarisadministratie onderbrengt.

Waarom zou u daarom wachten met het overstappen tot het nieuwe boekjaar. Als u nu overstapt zorgen wij ervoor dat alle loonstroken vanaf 1 januari zijn ingevoerd. Aan deze overstap en oprichting zitten geen kosten verbonden.

  • Geen overstap- en inrichtingskosten
  • Als u dat wenst nemen wij de gehele salarisadministratie uit handen
  • Optimalisatie van uw (HR) processen
  • Overstappen zullen wij volledig voor u verzorgen.

Stap daarom nu over en wacht niet langer.