loader

Bent u ook zoveel tijd kwijt aan alle zaken omtrent personeel? Wil u liever meer tijd besteden aan ondernemen? Dan bent u bij DZA Salaris aan het juiste adres. Wij worden juist blij van deze werkzaamheden en helpen u hier graag bij.

DZA Salaris is een onderneming die verder kijkt dan bijvoorbeeld het opstellen van een loonstrook, wij denken mee en signaleren proactief. DZA Salaris biedt een simpele oplossing voor al uw HR-processen en ondersteuning voor uw arbeidsrechtelijke vraagstukken. We kunnen wel zeggen dat wij een adviseur zijn die met u meedenkt.

Door onze kosten transparant te houden voor extra werkzaamheden, zoals voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst, uw vragen m.b.t. de steunpakketten Corona, het opstellen van een personeelshandboek, ziek- en herstelmeldingen, verrichten PAWW aangifte, etc. Weet u van tevoren waar u aan toe bent.
 
Wij berekenen niet alles 1 op 1 door, bijvoorbeeld bij een (kort) telefoongesprek of een eenvoudig advies gerelateerde vraag van een klant. Wij doen dit anders! Daarom bieden wij u aan om de salarisadministratie (verwerken van de loonstroken) voor de eerste twee maanden kosteloos (gratis en voor niets) te verrichten.
 
Voor meer informatie of advies neem contact op met DZA Salaris op 085-7731809 of u stuur ons een e-mail naar administratie@dzasalaris.nl.